Homeopatija

Homeopata
Dr Aradski Olga

 

Homeopate vole da kažu da je svaki pacijent priča za sebe i da za svakog postoji jedinstven lek koji mu može pomoći na putu ka ozdravljenju. Drugi princip homeopatije zasniva se na holističkom pristupu svakom pacijentu. Homeopata smatra da je uvek bolestan ceo čovek i da je potrebno lečiti bolesnika, a ne bolest. Simptomi bolesti, tvrde homeopate, sami će se povući onda kada izlečimo bolesnika. Homeopatski lek pojačava odbrambene snage pacijenta i tako dovodi do izlečenja.

Homeopatija kao način lečenja pomaže ili isceljuje i akutne i hronične bolesti, ukoliko životna snaga obolelog nije oštećena. Klasična homeopatija, koju ja primenjujem, ima holistički i individualni pristup, osobu posmatra u celosti, a ne samo oboleli organ ili simptom, tako da svaki pacijent dobija svoj konstitucioni preparat na osnovu homeopatskog intervjua koji traje oko dva sata. Nakon iscrpne anamneze određuje se homeopatski preparat.

Prvi pregled – 5000,00
Kontrolni pregled – 3000,00

 

Podelite prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone