Urologija

Urologija (Dr Feher Lajoš) je klinička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca. Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko ozbljnije oboljenja urogenitalnog trakta. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije. Svaki poremećaj u mokrenju, u smislu težeg ili češćeg mokrenja, ili osećaja makar i blagog peckanja tokom mokrenja, signal je da treba da potražite stručnu pomoć. U današnje vreme, urologija je oblast medicine koja se brzo razvija i prati razvoj medicinske tehnologije.
Usluge koje pružamo:
dijagnostika i lečenje bolesti bubrega, mokraćne bešike, prostate i testisa dijagnostika i lečenje poremećaja potencije i prerane ejakulacije dijagnostika i lečenje urinarne inkontinencije (i muškarci i žene) pregled urologa sa ultrazvukom, kod ovog pregleda pravilo je da bešika mora biti puna da bi pregled bio uspešan transrektalni ultrazvuk prostate (TRUS) dijagnostika i lečenje polnih bolesti, uklanjanje polnih bradavica, kondiloma… rano otkrivanje karcinoma prostate kompletna laboratorija uz određivanje PSA mikrobiološki brisevi na urogenitalnih organa (na hlamidiju, mikoplazmu…)

 

Podelite prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone